Prikkelbare Darm Syndroom en CBD-olie

Prikkelbare Darm Syndroom, oftewel PDS, kan een erg vervelende en chronische aandoening zijn. De grote vraag is of CBD-olie in druppels of capsules kunnen helpen in de strijd tegen PDS.

De oorzaak van PDS is nog niet helemaal bekend. Wat we wel weten is dat het met name een moderne en westerse aandoening is. En waarschijnlijk moeten we het zoeken in het voedingspatroon van de patiënt. CBD-olie staat bekend om zijn pijnbestrijdende en rustgevende karakter. Daarom is CBD-olie ook een voedingssupplement dat door veel PDS-patiënten gebruikt wordt.


Prikkelbare Darm Syndroom en CBD


Mensen met Prikkelbare Darm Syndroom delen vaak hun ervaringen over CBD-olie en dit is meestal positief. Zo kan men beter slapen, heeft men minder last van buikpijn. Dus over het algemeen klachtafname. Vaak treedt PDS op of wordt erger in tijden van spanning. Doordat CBD-olie en met name biologische CBD-olie een kalmerend effect op mensen blijkt te hebben zullen patiënten minder snel of minder last krijgen.

Kortom, u als PDS-patiënt nodigen we uit om onze gegarandeerd biologisch CBD-olie uit te proberen voor een zeer scherpe prijs We bieden deze kwalitatief hoogstaande cbd-olie scherp aan, omdat we iedereen van onze olie willen laten profiteren.