CBD-capsules - kopen - biologisch

Veel mensen zijn niet zo dol op de smaak van CBD-olie en zijn er daarom mee gestopt. Natuurlijk, wanneer je iets niet lekker vindt zal je het minder snel gebruiken. Daarom zijn capsules een goede oplossing. Met de CBD-capsules van CBDProf heeft u toch de voordelen van alle biologische ingrediënten en blijft de smaak u bespaart.

Onze capsules zijn bereid met kokosolie en gemakkelijk mee te nemen in het blikje. Vaak zijn één of twee CBD-capsules per dag meer dan voldoende om u bij uw problematiek te helpen. Zo helpen ze onder andere bij:
- ADHD
- Autisme
- PDS
- Migraine
- Stress

CBD Capsules Biologisch en gemakkelijk in te nemen

Na het kopen van de capsules zult u eerst even moeten wennen aan het gebruik ervan. De meeste mensen weten wel hoe ze capsules in moeten nemen: gewoon met een glas water. Het beste is het in te nemen na het ontbijt en later op de dag, misschien na het avondeten of zelfs iets later, net voor het slapen gaan. De capsules werken namelijk ook erg goed tegen het onrustig slapen of pijn 's nachts.

We hebben voor u twee soorten producten gemaakt: capsules van 7,3MG en capsules van 14,5MG. Over alletwee krijgen we razend enthousiaste reacties. Het blikje is mooi vormgegeven en is gemakkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld een dagje weg of op vakantie. Let wel op dat u de cbd-capsules goed bewaart: ze kunnen niet goed tegen warmte. Wanneer de temperatuur boven de 25 graden is kunnen de capsules gaan smelten. Wij versturen niet wanneer de temperatuur boven de ongeveer 30 graden is.