Autisme en CBD-olie

Autisme, oftewel ASS, is een stoornis die erg veel voorkomt in de samenleving. Deze mensen ervaren de wereld anders dan de meeste mensen. Autisme bestaat er in verschillende vormen. De stoornis heeft te maken met de hersenen.

Over CBD-olie gebruiken wanneer je als kind of volwassen met autisme gediagnostiseerd bent, is nog weinig wetenschappelijk bekend, maar steeds meer mensen, ook kinderen (en de ouders) laten weten veel baat te hebben bij het gebruik van CBD-olie.

Bij veel autistische kinderen die CBD-olie gebruiken is de ontwikkeling na gebruik veel sneller gegaan. Bijvoorbeeld het praten, de sociale omgang, minder aanvallen en veel minder agressief gedrag zijn voorbeelden van verbetering die door ouders genoemd worden. Zo gaat het veel beter op school en ook thuis.


Autisme en CBD-olie


Volwassenen met autisme laten eigenlijk dezelfde verbeteringen weten, alhoewel men natuurlijk allang heeft leren omgaan met hun autisme. Op de werkvloer, binnen de vrienden - en familiekring en in de delen van het leven waarin de autistische persoon het moeilijker heeft, is duidelijk verschil merkbaar.

Let op: CBD is geen wondermiddel tegen autisme en het geneest het niet. Er is echter wel duidelijk sprake van verbetering van gedrag en gevoel. We vragen iedereen met autisme en ook met autistische kinderen onze CBD-olie te proberen. De prijs is dermate dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn, we willen u er graag van laten genieten. CBDProf is er voor iedereen!